>Tırtıl Kurabiye

>Malzemeler

125 gr. tereyağı
1 çay bardağı sıvı yağ
2 çay bardağı toz şeker
2 yumurta
aldığı kadar un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya

Yapılışı

Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yoğurulur. Tırtıl uçlu kalıptan yararlanılarak tepsiye sıkılır. 180-200 derecede pişirilir.

Not: Tarifi buradan aldım.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s