Kavurma Makarna

kavurmamakarnapxlr

Makarna, suyunu çektirerek pişirilince çok güzel kokuyor, sos ilavesi olmadan bile. Ölçüsünü bilmiyordum; onu da meslektaşım Müjgan’dan öğrendim. Büroda da tarif denenebiliyor 🙂



Malzemeler


500 gr makarna

1 lt. kaynamış su

Yağ, tuz


Yapılışı


Yağda makarna sürekli karıştırılarak kavrulur. Rengi sararınca kaynamış su eklenir. Üstü kapatılıp altı kısılır, suyunu çekene kadar pişirilir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s