Vişneli Limonlu Topkek

20150322visnelimon

Çoğunlukla sıvı yağla yaptığım tarifi tereyağlı denedim, tereyağın hoş bir katkısı oluyor kokusuna, tadına.



Malzemeler


3 yumurta

1,5 su bardağı toz şeker

3/4 su bardağı sulu yoğurt

125 gr. erimiş tereyağ

1 limon suyu

2,5 su bardağı un

0.5 su bardağı nişasta

1 paket kabartma tozu

1 tatlı kaşığı vanilyalı şeker

vişne, böğürtlen


Fırın ayarları: 175 derece, 3. Seviye alt-üst ayarı, 33 dakika. 14-16 adet civarı.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s