Paçanga Böreği

Malzemeler


  • 2 yufka
  • pastırma
  • kaşar
  • zeytinyağı (kızartmak için)


Yapılışı


Yufkalar merkezden 8 eşit parçaya bölünür. Her bir daire kesitine pastırma parçaları ve dilim kaşarın 3’te biri (veya bir miktar kaşar rendesi) koyulup sigara böreğinden biraz daha enli sarılır. Zaten kaşar dilimiyle ince sarmak mümkün olmuyor. Daha sonra kızgın yağda kızartılır ve bekletmeden yenilir. 2 yufkalık bu menü 3 kişi için yeterlidir (en azından benim gibi 3 kişi için).

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s