Çilekli İrmik Tatlısı

Malzemeler

  • 1 lt. süt
  • 9 yemek kaşığı irmik
  • 9 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 paket vanilya
  • 60 gr. tereyağ
  • 2 su bardağı çilek püresi (1/2 kg. çilek)

Yapılışı

Süt, irmik ve şeker karıştırılarak pişirilir. Kaynayınca ocak söndürülüp tereyağ eklenir. Son olarak vanilya ve çilek püresi karıştırılır, kaselere paylaştırılır.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s