>Kereviz Salatası

>


Kerevizin çiğ hali, yemeğine kıyasla daha çok beğeni topluyor gördüğüm kadarıyla. 

Malzemeler

1 kereviz
1 kase yoğurt (katı)
1 diş sarımsak
1 yemek kaşığı mayonez
5-6 ceviz (iri parçalar halinde)
limon suyu
tuz

Yapılışı

Yoğurt, sarımsak rendesi, tuz ve mayonez karıştırılır. Kereviz, limon suyunun içine rendelenir (kararmaması için) ve süzülüp sarımsaklı yoğurtla karıştırılır. Limon suyu kullanmadan doğrudan yoğurdun içine de rendelenebilir. 
Reklamlar

6 thoughts on “>Kereviz Salatası

  1. >Olá, amiga!Passei para uma visitinha…Sua receita é deliciosa e tem um visual incrível.Seu blog é muito agradável.Você é muito talentosa!!!Boa semana!♥ Beijinhos.Brasil ♥ ° º° ♥ °º ♥ °º° ·.·.

  2. >Geçenlerde misafir olduğum arkadaşımda yemiştim kereviz salatasını. Onun bir farkı annesi yaparken limon bulamamış ve greyfurt ile ovmuş kararmasın diye. ama çok güzeldi. Bu arada ne kadar doğru bilmiyorum ama kereviz vücuttaki fazla tuzun atılmasına yarıyormuş Allah'ın izniyle.Ellerine sağlık.

  3. >nefis görünüyor canım ellerine sağlık.tatlımı tatlı güzel bir hafta diliyor çok öpüyorum.sevgiler.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s