>Vişneli Parfe

>

Malzemeler


400 ml. krema
2 çay bardağı pudra şekeri (95 gr.)
1 paket yulaflı bisküvi (13-14 tane)
1 su bardağı vişne (ayıklanmış)
1 paket vanilya (koymadım)
100 gr. fındık

Yapılışı

Soğuk krema, pudra şekeri ve vanilya koyulaşana kadar çırpılır. İçine kıırlmış bisküviler, vişne ve fındık ilave edilip borcam servis tepsisiyle derin dondurucuya alınır. 5-6 saat sonra servise hazırdır. İsteğe göre vişne marmeladı veya çikolata sosu dökülebilir.
Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s