>Sakızlı Kahve

>

Sakızın dövülüp kahveye karıştırılmış halinden bahsetmiyorum. Zaten o artık her yerde satılıyor fakat bir açmazı var; iyice dövülmemiş minik sakız parçaları insanın dişine yapışıyor.


Bu tarif, yapışmama garantili ve kendi buluşum 🙂

2 fincan kahve için 1 çay kaşığı dolusu sakız reçelini suya bırakıyoruz. Hepsi bu…
Reklamlar

6 thoughts on “>Sakızlı Kahve

  1. >Ben de henüz damla sakızlı kahve bu kadar popüler değilken yapmayı denedim. Aynen dediğin gibi oldu. Misafirimin kahvesindeki damla sakızı parçası dişine takılınca açıklama gereği duymuş ve rezil olmuştum. buluşun mükemmel.Sevgiler…www.mutfakmaceralari.com

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s