>Kabaklı Kırpık Börek

>

Tarifi forumdan sabrina vermiş.

 


Malzemeler

2 yumurta
2 yufka
2 kabak
1 su bardağı süt
1/2 su bardağı kaşar rendesi
1/2 çay bardağı zeytinyağ
1/2 demet dereotu
tuz

Yapılışı

Yumurta, süt, yağ, tuz çırpılır. İçine kabak ve kaşar rendesi, koparılmış yufkalar, doğranmış dereotu eklenir. Bu karışım yağlanmış borcama alınıp 190 dereceli fırında üstü pembeleşene kadar pişirilir.
Reklamlar

One thought on “>Kabaklı Kırpık Börek

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s