>İrmikli Tatlı

>

Malzemeler


1 lt. süt
7 yemek kaşığı irmik
9 yemek kaşığı toz şeker
küçük bir parça damla sakızı
50 gr. tereyağ

Yapılışı

Tereyağ dışındaki malzemeler muhallebi kıvamını alıp, içinde damla sakızı eriyene kadar sürekli karıştırarak pişirilir. İçine tereyağ ilave edilir, karıştırarak eritilir ve dikdörtgen borcam tepsiye dökülüp buzdolabında dinlendirilir.

Reklamlar

5 thoughts on “>İrmikli Tatlı

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s