>Fındıklı Krokan

>Malzemeler

1 su bardağı toz şeker
şekeri ıslatacak kadar su
1 çay kaşığı tereyağı
1 su bardağı fındık (veya alırsa daha fazla da olabilir)

Yapılışı

Şeker ıslatılır, tereyağı da eklenir, kısık ateşte karamelize edilir. Fındıklar karıştırılıp yağlı kağıt serilmiş bir tezgaha dökülür, soğuyunca kırılıp yenir 🙂

Not: Tarif için buradan ve buradan esinlendim.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s