>Hamur Kızartması

>Malzemeler

1-1,5 su bardağı yoğurt
1 yumurta
1 tatlı kaşığı karbonat
1 tatlı kaşığı tuz
Aldığı kadar un
Kızartmak için sıvı yağ

Yapılışı

Yoğurt, yumurta ve karbonat karıştırılır, diğer malzemeler de eklenerek yumuşak bir hamur elde edilir. Merdaneyle tezgah üzerinde açılıp kesilir ve kızartılır.

Not: Tarifi buradan aldım.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s