>Çam Kozalağı

>Malzemeler

175 gr. tereyağı
80 gr. bitter çikolata
2 çorba kaşığı pudra şekeri
2 çorba kaşığı bal
2 çorba kaşığı kakao
250 gr. kakaolu pirinç patlağı

Yapılışı

Kısık ateşte tereyağı eritilir, çikolata da küçük parçalar halinde ilave edilip eritilir, diğer malzemeler karıştırılıp limonluğun içi kalıp olarak kullanılmak suretiyle şekil verilir, buzdolabında muhafaza edilir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s