>Beze

>Malzemeler

2 yumurta akı
1/2 su bardağı toz şeker
1/2 paket vanilya (opsiyonel)
1/4 tatlı kaşığı tartar kremi (opsiyonel)

Yapılışı

2 kaşık yardımıyla yağlanmış kağıt serilen tepsiye dizilir. 110 dereceli fırında 1,5 saat pişirilir. Dokunulduğunda kuru ise pişmiş demektir.

Not: Tarifi
buradan aldım.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s